diumenge, 7 de març del 2010

Cronica d'una Marató anunciada


Avui 07/03/2009 tres HMM's han decidit anar a córrer la marató de BCN, de bon mati s'han trobat a can Perkins, temperatura al cotxe del primer HMM 1ºC, després d'un curt viatge fins can Fanga, han deixa't les bosses al guarda roba i apa a fer km's !

km 5 (part alta de la Diagonal) tot va bé el grup es manté unit, malgrat alguna curta aturada per a buidar allò que s'ha de buidar.
km 10 (carrer Rocafort), tot segueix igual.
km 15 (Passeig de Gràcia-Roselló) en Pere va lleugerament destacat, 200 m.
km 20 (Meridiana), tot segueix igual.
km 25 (Diagonal 00), en Dominique comença a patir, però com s'acosta a la família ha de fer bona cara, en Pere segueix amb els seus 200 m.
km 30 (mateix lloc, sentit contrari), en Pere comença a sentir el pas dels km's, en Perkins comença a tenir els pistons a bona temperatura, el cronista creu que en Dominique s'ha perdut.
km 35 (vila olímpica), en Pere manté l'avantatge i el primer HMM l'acompanya fins el Parc de la Ciutadella, allí espera a que arribi el segon de la llista (fresc com una rosa), per darrera en Dominique te noves sensacions i es fa el propòsit d'acabar sigui com sigui, per no tenir que repetir la experiència.
km 38 (Ramblas), en Pere comença la lluita contra si mateix, i veu que és una mica diferent que anar al Puigraciós, en Perkins es manté a 1500 rpm i amb en Pere i el primer HMM, acaben la Rambla i comencen el Paral·lel , en Dominique manté la seva guerra particular.
Km 40 a 42,195 en Pere duu marxa de supervivència, la constància triomfa i en Dani s'escapa uns minuts, Sepúlveda enllà. La fita ja es aconseguida !! En Dume arriba cansat però satisfet.

FELICITATS!!!

1 comentari:

  1. Hola HMM i més Maratunianus que mai!
    Els diesel són motors de reconeguda resistència, ràpids ràpids no són però un cop han posat "l'estarter" van fent la xup-xup!
    M'ha costat pillar el tema Perkins, serà que jo nomès he conegut els "turbo injecció"!
    Felicitats HMM i a pensar en la propera .... tripejada!

    ResponElimina