diumenge, 2 de maig del 2010

HMM's a la VIII Marató d'Empúries (mitja i 10 km)







Hola a tots! Les curses de la Marató d'Empúries (42-21-10 km) han concentrat a un gran nombre de HMM, hi participavem 8 HMM. Crec que desprès de la Mitja de Granollers deu ser la màxima concentració de HMM. Dels 8 HMM, 7 han participat a la de 10 km. Gran paper en aquesta cursa del HMM Pere, Jose, Jordi, Tito, Rafael, Dani i la nostra representant femenina la HMM Ester. Nomès el HMM Josep Marata ens ha representat a la mitja baixant la seva millor marca, felicitats!

El dia estava enterenyinat i a mitja cursa ens ha plogut però no massa fort. El recorregut era nou, sortida direcció a la discoteca Fata de Sant Pere Pescador allà mitja volta i entrada a les ruines d'Empúries.

Ja veieu a les fotos que excepte el HMM Pere (ja torna a estar com un toro, però una mica sensible) la resta han arribat en parella fent un esprint a la línea d'arribada!

Pregunteu al Pere i al Jose que estan apunt de llogar un "xalet sol i sombra" a l'Escala, nanos hi ha lloc per a tots!

1 comentari:

  1. Felicitats HMM's, com no pot ser d'altre manera va ploure, però el nivell del HMM's segueix amunt. Jo ja estic apunta`t a la cursa dels Xics, ànims i que la pluja no us aturi.

    ResponElimina