diumenge, 1 de maig del 2011

Marató d'Empuries - 10 km - 21 km - 42 km - Éxit dels HMM's








Hola HMM's,
Aquest diumenge dia 1 de maig i per començar amb bon peu el mes de maig una decena de HMM's hem participat a la Marató d'Empuries, és una bona cursa per passar el cap de setmana fora de casa i fer esport entre amics.
Hem tingut diferents versions de curses, els HMM Albert i Xavi que a les 5 del matí han sortit de Granollers i desprès de fer uns 50 o 60 kilometres amb bici per les carreteres de Sant Pere Pescador calculant arribar just a les 8,30 a la sortida per començar la mitja marató fent uns temps fins i tot inferiors a l'hora i mitja, unes màquines! Els HMM's secció la Garriga han participat a la cursa de 10 kilometres, si el Tito, en Josep i en Rafael, la veritat és que cada any van més ràpids ... per poder allargar el bermut del "Mesón del Conde"! Els HMM's Jose, Jordi, Francesc i la nova incorporació en Julio han pogut constatar que la de 10 kilometres sel's queda curta i segurament atacarant la mitja el proper any! La participació femenina HMM ha estat molt ben representada per l'Ester que en la seva linea regular ha fet una cursa impecable. La Rosa del Nàstic ha aprofitat la bona forma del HMM Pere que li ha fet de llebre a la cursa de 10 kilometres, té mèrit el Pere perquè ha corregut adolirit de peus. Jo he fet els 21 kilometres amb 1,31 i estic molt content! En Roger i el Francesc, Nastic men, han participat a la gran i solitaria maratò baixant de 3 hores, molt bé (és difícil fer la mínima de NY 2,55 oi Roger?)
Volem agraïr a la Olga, la Imma, la Amalia que ens han animat en tot moment i s'han quedat a la canalla, tenim mig cel guanyat!
Menció apart l'arròs que ens hem menjat desprès al Roser, els HMM's ens distingim perquè correm per menjar ... i avui ho hem corroborat.
Salut i km!
Nota: si teniu fotos me les podeu enviar!

1 comentari:

  1. Felicitats HMM`s, la resta de mortals com que no treballem, no hem pogut celebrar el dia del treball, quina mala sort !!!

    ResponElimina