diumenge, 25 de novembre del 2012

El clàssic dinar de La Guixa. I ja fa 4 anys!

Hola HMM's,
El temps passa volant i ja gairebé no recordem aquell desembre de 2009 en que a -8º corriem la 1era edició de la ecomitja de Vic. En Pere, que coneix tot els restaurants (amb i sense estrelles michelin), ens va portar a un restaurant a Sentfores (La Guixa) on entre pa amb tomàquet, embotit, carn a la brassa, flam gegant i coca d'anís vam passar una gran jornada HMMística. El gran Jordi va tenir la sort que li va tocar una panera al sorteig de la cursa i va ser tan generòs que va decidir tornar-la a sortejar entre els grans i els petits. Els següents anys la tradició es va mantenir d'anar a dinar a La Guixa però ja no fent la cursa de Vic, però sortint els HMM's que podiem al matí del dinar. Una cosa que si que ha durat fins aquest 2012 és la panera en què tots els presents al dinar porten un "detall"i desprès amb l'speaker Jordi i l'"hostessa" Carme fan un sorteig que és espectacular. Tothom té premi i tothom intenta que no li toqui un cuscus que des del 2009 va venint cada any a la panera HMM's. 
Aquest 2012 l'hem avançat bastant el dinar de Nadal HMM's però nois les dates per tanta gent són molt complicades, les nadales de la canalla no van faltar i algunes reflexions de tots colors envers les eleccions del 25N.
Anem-nos preparant a conciència per La Mitja de Granollers que el temps passa volent i hem de fer, com sempre, un gran paper!
Salut i km!

1 comentari:

  1. Bon dinar, bon sorteig i millor companyia, haurem de repetir 40 any mes !!!!

    ResponElimina