dilluns, 31 de desembre del 2012

Sansi HMM's 2012 - Un clàssic dels clàssics!

Hola HMM's tots,
Com ja és tradicional el 31 de desembre els HMM's ens repartim per la geografia catalana per complir els compromisos atlètics de l'últim dia de l'any. Uns a Canovelles, altres a la Garriga, uns a Barcelona i uns altres a Granollers.
Aquest any els de Granollers estavem a les 16 hores al parking de l'hotel i corre que correràs fins la Verge de Llerona hem anat i tornat, gairebé 16 kilometres! Desprès ens hem desitjat un bon any 2013 a tots brindant amb cava ben fresquet.
Molt bon any 2013 a tots! 
Que les lesions ens respectin!
Salut i km!





1 comentari:

  1. Vull donar-vos un consell per aquesta nit, compartint una experiència relativa al beure i conduir. Fa un parell de dies, estant de copes amb uns amics, després d'un dinar de Nadal habitual i al donar-me compte que havia begut massa, vaig fer una cosa que mai abans havia fet: deixar el meu cotxe, agafar un bus i tornar a casa. Arribar sa i estalvi va ser una agradable sorpresa sobretot considerant que en ma puta vida havia conduït un bus i que no sé d'on collons el vaig treure. Encara el tinc aparcat davant de casa...Feliç 2013!!!

    ResponElimina