diumenge, 27 de desembre del 2009

HMM a la Sant Silvetre del Masnou, més de 15 HMM!!







Hola HMM, felicitar-vos pel primer record guiness de HMM junts en una cursa, si no em descompto n'erem uns 15 més acompanyats. El temps ens ha acompanyat feia un solet molt maco i el cel estava molt clar. La sortida ha sigut una mica caòtica pq encara no tenim clar des d'on marcava el temps. Durant primer km les HMM secció femenina ens han avançat (bé als mortals HMM pq l'HMM Albert ja estava apunt d'arribar) i han marcat la sortida real de tots, és a dir cames ajudem-me, hem anat tots bastant estirats perquè corria molta gent i el camí era estret però tots anavem molt propers un darrera l'altre i així hem arribat al final dels 8 km amb poques diferències de temps. Menció especial al PRIMER HMM Fredy que ha tornat ha debutar en curses populars desprès de la seva operació de menisc que tal com hem pogut veure sembla del tot recuoperat, ens en felicitem!

Bé, per no allargar-me més Feliç HMM 2010, sou "losmasmejores"!

4 comentaris:

  1. Excel.lent reportatge de la concentració de HMM. Tots vàrem complir amb l'objectiu previst, ara s'ha de convocar la propera reunió !!!!

    ResponElimina
  2. Bé, gran primer HMM alguns anirem a la cursa dels nassos de barcelona el proper 31 de desembre a les 17,50, crec que són 10 km!
    I altres faran la sant silvestre de canovelles.
    Vol dir que el 31 hi haurà HMM corrent per tot arreu!

    ResponElimina
  3. Moltes CONGRATULATIONS HMM!!

    Una menció especial per la secció femenina, q són las MASMEJORES del world!! i q en un plis us faran ombra.... jjiji

    Bon any!!

    Dolo

    ResponElimina
  4. HMM Kitty girl! Les HMM secció femenina va fer un gran paper, van demostrar q l'entrenament l'estan fent a consiència i estan en el bon camí per disfrutar la mitja de granollers!

    HMM's bon any a tots!

    ResponElimina