diumenge, 20 de desembre del 2009

HMM a l'Eco-mitja de Vic (a -8,5º)





Hola HMM, ja haviem corregut plovent, amb vent i pedra, però en les condicions de fred d'avui els HMM encara no s'hi havien afrontat ... i han donat el màxim. Els -8,5º graus de la sortida no han estat suficients per desanimar-nos (ni a les nostres families que ens han acompanyat). Costava conèixer qui era cadascú però la samarreta dels HMM ens identificava com a grup i això a marcat el ritme de la prova. HMM Albert junt amb l'Aire Ramon han donat nivell al grup amb unes bones marques, el HMM Santanderino ha estat molt inspirat seguint la seva progressió, seguidament HMM Dani i HMM Pere que sel's ha fet un pèl llargs els últims km. Menció a part els HMM Maymí brother's que han estat acompanyats en tot moment per la Kitty Girl (6ª veterana a la general) i que el petit Xavier s'ha estrenat en les mitges. HMM Jordi no ha quedat del tot satisfet però porta una bona progressió per tenir un "bany de masses" a la mitja de Granollers.
Un final feliç amb un bon dinar en un reservat de Can Vinyals (Sentfores) amb sorteig de panera del HMM Jordi ... erem 25 de colla!
Ha anat molt bé ... ens veiem al Masnou!
Sou uns HMM campions com el Barça!

2 comentaris:

  1. HOMO MALUS TERRORIFICUS, menys mal que la botifarra va donar calories, suposo que aqui deu valer el tòpic: "NO MESIENTO LAS PIERNAS"

    ResponElimina
  2. Jau!
    Jau!
    Grans i valerosos HMM!

    La Kitty Girl V-1 us saluda! i us agraeix la xerinola i les rialles d'ahir!!

    Nos viem a la cursa del Masnou! Jo no la correré, però us vindré a animar amb la new Kitty Scott Bike.

    Salutacions cordials.

    Dolo Puipui

    NOTA: molts records al Gran Mestre i Homus Malus, Fredi.

    ResponElimina