dilluns, 20 de setembre del 2010

Matagalls-Montserrat 2010




Hola HMM's,

Vaig tenir la sort i el privilegi de poder acabar la meva primera MM amb dues institucions de la prova com són el Fredy (17 edicions) i el Quim (10 edicions). Anant amb aquests cracks de la MM és més sencill ... us dic això perquè són més analistes que el Guardiola, veuen i detecten qualsevol mínima variació del recorregut de 83 km i saben dossificar-se les forces, fer avituallaments ràpids però complerts, t'anticipen el proper tram perquè et regulis, apreten quan és pla (poc tros!) ... uns virtuosos!

A les 5 menys 10 sortiem de Collformic, era un formiguer de gent amb capelina i paraigues perquè a la sortida queien quatre gotes (la resta de recorregut amb bon temps), allà ens vam trobar a l'HMM's Pere i els de Riells que sortien sobre les 5 de la tarde i a la super-Dolo que amb el seu somrriure permanent sortia una mica abans que nosaltres.

El Pla de la Calma el vam fer força ràpid i vam començar a baixar cap a Aiguafreda on una mica abans de les 20 h ens estavem menjant un petit entrepà amb familiars que ens van venir a rebre, tot seguit cap amunt direcció cap a Castellderçol on sobre les 23 h hi arribavem on la Pilar i l'Eli ens van venir a veure i animar. Amunt que no ha estat res cap a Sant Llorenç Savall on sobre la 1 h del vespre hi vam arribar (a la 1,20 h arribava el primer a Montserrat) , a Sant Llorenç teniem avituallament personalitzat amb el Quim i la Carme amb gibrell d'agua fresca pels peus i tot ... impressionant!, allà ens va agafar una mica de "bajon" i fred però "santurnemi" a pujar cap a la Mola.

Són llargues i fortes les pujades, però en comparació amb les baixades pedragoses i relliscoses em sembla que encara prefereixo pujar!

Un cop a dalt prop de la Mola vam anar cap a Matadepera, on es fan pesades les urbanitzacions esfaltades, desprès Vacarises, tot baixant per arribar al punt més baix del recorregut que és Monistrol. A Monistrol vam escoltar les campanades de les 9 del matí i 1 hora més tard a les 10 h arribavem, per fi, a la plaça de Montserrat, uf! que llarga i pesada que es fa l'ascensió a Montserrat.

Tots tres vam arribar plegats desprès de 17 hores caminant. El Pere també va fer més o menys de temps com nosaltres i amb doble mèrit per tenir dolor d'esquena (no per culpa de l'edat, eh!).

Una gran experiència i un repte que mai m'haguès imaginat fer ... qui ho hauria de dir!

Gràcies a tots els que ens heu recolsat i aguantat, sobretot als familiars i amics. Prometem canviar de tema a partir de la propera setmana,jaja!

Bé, ara a per la propera! Quina fem?

Salut i cames!

8 comentaris:

  1. Després de la crónica d'en Dani poca cosa més es pot afegir.
    Ha estat una bona experiència, els companys inmillorables i els avituallments també.
    El Quim i la Carme amb el gibrell i l'aigua freda pel bany de peus em vàren donar les forces per arribar, no els podia decebre !!
    A tots ens va costar arribar, en una marxa de tantes hores sempre es passan moments dolents, que 15 dies més tard ja no es recorden i només queda el record de l'alfombra vermella i aquell run run interior que diu, hi tornaré el proper any???

    ResponElimina
  2. Moltes felicitats!!! Això és un gran mèrit. Enhorabona, però agafeu-ho amb calma...

    ResponElimina
  3. Felicidades!!, Dani te has abierto a un nuevo mundo! el treking!
    Fredy, abuson!
    Sois unos campeolones!

    ResponElimina
  4. Potse tens raò i ara entro a l'apassionant mòn del treking, però em sembla que serà en tot cas molt a poc a poc perquè "casca" molt!
    L'important és la bona companyia del trajecte que vaig tenir, quins cracks!

    ResponElimina
  5. Enhorabona HMM!!
    Va anar molt bé oi? i la lluna plena? i les maduixes deshidratades? i els préssecs de vinya? i les donuts? i el brou? i el te dolcet? i..... ui, quantes coses bones... això vol dir q next year, REPETIMOS oi?

    I la propera? doncs 2 propostes:

    1.- La preciosa, xulíssima i fabulosa Rupit-Taradell, 21 de novembre (el tresor d'en Serrallonga encara no l'han trobat, enguany tenim una nova oportunitat)

    2.- La preciosa, xulíssima i fabulosa Matagalls-Granollers, 28 de novembre.

    Au, a cuidar-se molt!!

    fins aviat

    Dolo

    ResponElimina
  6. Hola, és molt dura la Rupit-Taradell? evidentment per fer-la caminant!

    ResponElimina
  7. Jo la vaig fer fa dos anys i no es molt dura, el que si es, es molt bonica, els paisatges son espectaculars !!!! Val la pena.

    ResponElimina
  8. http://www.cetaradell.net/frame_Rupit.htm

    ResponElimina