Hola HMM's,
HMM's Pere i Fredy ... mentre menjavem ja us recordavem ja! (jajajaja). El proper any, si!
Anem per la part gastronòmica de la Behobia 2010.
En l'escrit de sota en parlem dels àpats que vam fer i ara us en farem cinc cèntims.
El nostre "tour operator" HMM's Albert ja va reservar les taules per 22 persones 4 mesos abans. L'Albert té una agenda de restaurants bons més llarga que la guía michelin.
Com que el 2009 ens van agradar molt hem repetit aquest 2010 i com a "veteranus" amb un menú amb preu tancat.
El dissabte 13 dinar de pica-pica i "rodaballo" a la brasa ... es desfeia a la boca!
El diumenge 14 desprès de l'esforç i desgast de la cursa que millor que uns super "chuletons", ja heu vist a les fotos que gairebé ens mengem l'òs.
Vi negre, sidra, xacolí, i postres variades de típiques de la casa ... ai que em ve salibera!
La veritat és que la combinació de la companyia, el bon ambient, els riures, els àpats i l'aconseguir l'objectiu d'acabar amb dignitat la cursa fan que hagi estat un gran cap de setmana per recordar!
HMM's Pere i Fredy ... mentre menjavem ja us recordavem ja! (jajajaja). El proper any, si!
Bon profit!
Que cabr...!!!
ResponElimina