Anem per la part gastronòmica de la Behobia 2010.
En l'escrit de sota en parlem dels àpats que vam fer i ara us en farem cinc cèntims.
El nostre "tour operator" HMM's Albert ja va reservar les taules per 22 persones 4 mesos abans. L'Albert té una agenda de restaurants bons més llarga que la guía michelin.
Com que el 2009 ens van agradar molt hem repetit aquest 2010 i com a "veteranus" amb un menú amb preu tancat.
El dissabte 13 dinar de pica-pica i "rodaballo" a la brasa ... es desfeia a la boca!
El diumenge 14 desprès de l'esforç i desgast de la cursa que millor que uns super "chuletons", ja heu vist a les fotos que gairebé ens mengem l'òs.
Vi negre, sidra, xacolí, i postres variades de típiques de la casa ... ai que em ve salibera!
La veritat és que la combinació de la companyia, el bon ambient, els riures, els àpats i l'aconseguir l'objectiu d'acabar amb dignitat la cursa fan que hagi estat un gran cap de setmana per recordar!
HMM's Pere i Fredy ... mentre menjavem ja us recordavem ja! (jajajaja). El proper any, si!
Bon profit!
Que cabr...!!!
ResponElimina