dimecres, 2 de maig del 2012

X Marató d'Empúries - 29-4-2012 - HMM's

EM POSAT MÉS FOTOS!!!!!!!

Hola HMM's,
Com ja és tradició pel pont de l'1 de maig una bona colla de HMM's anem a còrrer a la Marató d'Empúries. 
Aquest any van canviar el recorregut de les 3 curses. Els 10 km van ser més entretinguts perquè passaven pel poble de l'Escala. Els 21 km van ser més similars als anys anteriors. Els 42 km molt durs, passaven  4 vegades per davant de l'arribada sense poder-hi parar! 
Vam tenir la participació en els 10 km de l'Albert i el Xavi que van fer una T-2 des de Platja d'Aro, la trancisió a la cursa va ser un pel accidentada però bé ... el parking era molt lluny no Nuri?! a la tercera sortida de la rotonda! El Pere, el Josep Mª, l'Ester, la Núria, la Cristina ... van quedar molt satisfets de la cursa i del dia tan bonic que feia. El Pere penso que se li va fer curta!
Els 21 km el HMM Josep anava una mica nerviòs perquè debutava la seva dona als 10 km i esperava que li agradès l'experiència. Gairebé tots els 21 km el Dume, l'Albert i el Dani vam anar junts sense cap pressa.
Cas apart els HMM Granollerins-Barcelonins, el Xavi, el Jordi "and friends" van finalitzar les seves curses però entretots a l'arribada no en feien un de complert, ja esteu millor?
Els HMM's de La Garriga un cop acabada la cursa sense temps a res ja estaven al Meson del Conde on ja els hi tenen guardat el bermut d'un any per l'altre! Rafael sense Meson no aniries a l'Escala, oi?
Com a tota cursa important en el calendari HMM's vam tenir un arròs boníssim al Roser 1 de l'Escala.
Per acabar la festa els nens jugant a la platja i els pares solventant el mòn a una terrassa del poble fent uns gintònics (negociats pel Pere!).

Un gran dia d'esport, gastronomia, sol entre amics i fills!
Salut i km!

Adjunto video on apareixen alguns HMM's en acció. (gentilesa Josep Marata)









1 comentari: